DESPRE NOI

DESPRE NOI

Suntem o organizație cu sediul în București, care promovează limba portugheză în întreaga ei complexitate.

Cum facem asta?

Prin activitățile pe care le organizăm urmărim să dezvoltăm, pe lângă competențele lingvistice, competențe pragmatice și interculturale. Învățarea unei limbi străine nu se rezumă la stăpânirea noțiunilor de gramatică și de vocabular. Lărgirea orizontului de cunoaștere și înțelegerea culturii celuilalt sunt aspecte fundamentale pentru ca un act de comunicare să fie unul de success.

Dacă vreți să aflați noutăți despre activitatea noastră și despre limba portugheză, vă invităm să vă abonați la newsletter și/sau să ne urmăriți pe LinkedInInstagram și Facebook .

Interesați de o colaborare? Ne găsiți la contact@falaportugues.ro.

MEMBRI

Cristina Nițu, Profa de portugheză
contact@falaportugues.ro

Cristina este membru fondator al organizației, de care se ocupă încă de la înființare. Este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția Filologie, specializări Portugheză-Engleză. Are o experiență de peste 7 ani în domeniul culturii și al educației. Este formator acreditat și traducător autorizat de Ministerul Justiției. Cu ea vă întâlniți cel mai adesea la orele de începători, dar și la cele de intermediari și avansați într-ale portughezei.

 

Andrei Busuioc, Graphic & Web Designer
busuioc@falaportugues.ro

Andrei se ocupă de prezenţa noastra online şi de materialele de prezentare ale organizaţiei. Este absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti. Când nu se ocupă de Graphic și Web Design, își dedică timpul ilustrațiilor și animațiilor 2D şi 3D.

 

Liudmila Cernat, Socia Media Copywriter
liudmila@falaportugues.ro
 
Liudmila este omul care aduce veștile bune și povestește, pe rețelele de socializare, pe website și în newsletter ce se mai întâmplă prin lumea vorbitoare de limbă portugheză. Transmite de la fața locului, din Lisabona, unde s-a mutat în 2019. Este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și fost cursant Fala Português!. Publică recomandări culturale sâmbăta, pe site și duminica, pe rețelele de socializare.